AJANKOHTAISTA

Nyt on mahdollisuus tehdä isompi tai haastavampi keramiikkatyö. Siihen on varattuna kahdelle päivälle yhteensä kuusi tuntia. Voit suunnitella työn siten, että teet sen valmiiksi lauantaina ja koristelet sen sunnuntaina tai jatkaa työstöä myös sunnuntain.

Menneen maailman baarimestarisuuruus, baarikirjailija, lehtori Mika Vitikka saapuu Poreeseen sekoittamaan niin klassikko- kuin omia suosikkicocktailejaan ginistä. Mika tuli tunnetuksi pitkäaikaisena pääbaarimestarina niin Kämpistä kuin Tornin American Barista. Suomen ulkopuolella Mika on ravistanut cocktaileja maailman seitsemällä merellä...

Mikä tekee viinistä Klassikon. Entä mitä niistä pitää tietää. Maistamme kaksi valkoista ja kaksi punaista klassikko viiniä rinnakkain sekä yhden punaisen ja valkoisen villinkortin, jotta pääsemme vertaaman miksi viinistä on tullut klassikko. Tastingin hinta on 50 € sisältäen pienen suolapalan.

Forssalainen Pore viinibaari on saanut Viinilehden vuoden viinibaari kunniamaininnan. Viinilehti on koonnut lokakuun numeroonsa Vuoden viineimmät eli poimintoja viinillisistä asioista ja ilmiöistä, jotka ovat ilahduttaneet ja tehneet erityisen vaikutuksen toimituskuntaan kuluneen vuoden aikana.