POREEN TAPAHTUMIA

ILMOITA ITSESI TAPAHTUMIIN MUKAAN krista@poretta.fi

PE 8.3 KELLO 18 – 19.30 VIINITASTING AIHEENA: ITALIAN VIINIT

Maistamme Italian viinejä niin pohjoisesta kuin etelästäkin. Käymme suurimmat alueet läpi ja mikä on niille olenainen rypälelajike. Viinejä on kuusi ja tasting sisältää pienen suolapalan. Viinibaari on avoinna tastingin jälkeen. Varaa paikkasi Krista@poretta.fi

TO 14.3 KERAMIIKKAKURSSI: Pääsiäiskoristeet 60 € / hlö  klo 17 – 20.

Teemme käsinrakentamalla pääsiäiskoristeita mm keraamisia pääsiäismunia muotilla. Voit myös suunnitella itsellesi mieleiset koristeet olivat ne sitten kukkaruukusta koriste-pupuun. Näytän myös muutamia ideoita pääsiäiseen. Opastan jokaisen henkilökohtaisesti alkuun miten työ valmistetaan ja mikä savi siihen kannattaa valita. Työt koristellaan engobeilla tai oksideilla jo samaisella kertaa. Poltan työt kahdesti ja lasitan ne kirkkaalla / valitsemallasi lasitteella. Aloitamme illan kuohuviinillä ja illan aikana tarjolla pientä suolaista. Hinta 60 € sis. materiaalit, poltot, lasit viiniä ja pienen suolaisen.

TO 21.3 KERAMIIKKAKURSSI FREE STYLE klo 17 – 20

Tässä kurssilla saat valmistaa savesta mitä ikinä haluat! Rohkeasti kokeile tehdä vaikka muotokuva tai boolimalja. Opastan henkilökohtaisesti työn alkuun. Kustannus rakentuu täysin materiaalikulutuksesta ja uunista vievän tilan mukaan. Laitan näistä vielä hinnat erikseen.

KE 27.3 ja TO 28.3  KLO 12 – 18 PÄÄSIÄISEN HERKKUKAUPPA

Tarjolla pääsiäiseksi herkkuja ja keraamista iloa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pore / Vorssan kellari Oy, FORSSA  |  krista@poretta.fi  |  puh. 040 867 1562