POREEN TAPAHTUMIA

ILMOITA ITSESI TAPAHTUMIIN MUKAAN krista@poretta.fi

18.4. FREE STYLE KERAMIIKKAILTA klo 17 – 20 TÄYNNÄ (seuraava free style ilta on 16.5)

Illan aikana saa tehdä ihan kaikkea mitä mieleen juolahtaa! Tee kuppeja. lautasia, suojaruukku tai vaikkapa patsas. Veloitus taphtuu saven kilohinnan mukaan, joka pitää sisällään savet, ohjauksen, lasitteet ja 2 krt polton. Voit halutessassi maalata engobeilla työsi tai tulla sovittuna ajankohtana lasittamaan sen itse. Saven kilohinta on 27 € / kg. Tarjoan kahvit, mutta illan aikan on mahdollista nauttia pieni pala suolaista (5 €)  ja haluamaasi viiniä. Ilmoita itsesi mukaan krista@poretta.fi samalla voit kertoa mitä halaut tehdä niin etsin sinulle sopivan saven työhösi.

23.4. RUUSUN JA KIRJAN PÄIVÄ klo: 17 – 21

Vierailijana: Piia Syrjäaho on sanojen kautta elävä äidinkielen ja kirjallisuuden lehtori, käsikirjoittaja, sanoittaja ja kolumnisti, joka uskoo, että kuka tahansa osaa kirjoittaa runon.

Kello 18 – 19 kirjoitetaan runoja

kello 19 – 20 luetaan runoja

Piian opastukessa pääsee kirjoittamaan runon. Voit sen halutessasi esittää tai antaa sen luettavaksi. Runojen esilukijana on sanarakas ja viestinnän mestari Johanna Talikainen.

Kirjavaihtarit!! Tuo oma kirja mukaan, jonka voi vaihtaa toiseen kirjaan. Tämä voi olla myös keittokirja!

Ruusun makuja löytyy tarjottavista juomista ja herkuista

 

PE 3.5. SAMI TALLBERG  – 5 ruokalajin illallinen  58 € / hlö klo 18 – 21.30  LOPPUUNMYYTY.

Stay wild, stay weird, stay free.

Kulinaristinen huippuilta!!! Loistava yrtti – ja sieni asiantuntia ja huippukokki Sami Tallbertg saapuu Poreeseen. Tämä illallinen jää varmasti mieleen! Sami valmistaa 4 + 1 (juusto) ruokalajin illallisen, johon Krista valikoi viinipaketin (30 €/ hlö). Tule nauttimaan paikkoja rajoitetusti.

Samista oli juuri BBC:n ohjelmassa juttu luo tästä lisää.

PE 17.5 SAMUIL ANGELOV JA MURUWINES

Suomen ykkös sommelier Samuil Angelov Poreessa. Kansainvälisesti palkitun Muru Winesin ja Muru Viinibaarin herkut maistelussa. Tutustutaan huippuviineihin ja Muru Vinesin maahantuontiin rennosti kilistellen. Samuin pitkällä kokemuksella juttua ja tarinaa viineistä riittää. Juomien kyljessä nautitaan mitä parhaimmasta risotosta.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pore / Vorssan kellari Oy, FORSSA  |  krista@poretta.fi  |  puh. 040 867 1562